Gratis albumkurs på digi-treffet lørdag 11. november 2023

​Under digitaltreffet vårt blir det gratis albumkurs med Iris Kvilhaug!  

Bli med Iris og lag et stilig julealbum! Vi skal lage albumet helt fra bunnen, og Iris viser oss trinn for trinn hvordan man lager et album og pynter det med mønsterark. Hun skal ha en livesending hvor vi lager selve albumet, så blir det en pause, sånn at alle rekker å få laget albumet. Under sending nummer to, så skal vi lage sider inni albumet og pynte dem. Det er mulig dere må ta den siste finishen selv, men Iris kommer til å guide dere og gi dere tips til hvordan dere kan pynte helt ferdig.  Iris lager blant annet banner av mønsterark og bruker brads og annen pynt. 
 
Livesendingene vil foregå lørdag 11/11-2023, og sendingene blir liggende i treffgruppa vår sånn at det går an å se dem flere ganger.  Sending 1 blir kl. 11.00 og sending 2 blir kl. 15.00
 
Vi har satt sammen kit til albumet, og her får du alt du trenger til å følge Iris på veien fra mønsterark og papp til ferdig album. Du får også en skriftlig oppskrift på hvordan albumet settes sammen. Vi skal bruke spreke mønsterark fra My Mind's Eye, og i kitet får du med deg ark som kan brukes som de er, samt ark med detaljer som kan klippes ut og brukes til å pynte albumet.  Kitene varierer litt, men alle får ark i samme stil og sjanger som Iris. Prisen på kitet inkluderer forsendelse i pizzaeske. 
 
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×