Betingelser for kjøp

Priser/Betaling

Alle priser er oppgitt i NOK og er inklusiv MVA.  Betaling med kort eller via Klarna faktura. 


Levering

Bestilte varer sendes med Posten, og frakt hos Hobbylageret.no / Scrapbookengros  er kr. 59,-.  Gratis frakt på ordrer som har en samlet verdi på over 500,- kr. Noen varer har fraktkostnaden inkludert i prisen.  Dette gjelder blant annet stansemaskiner.  Dersom du ønsker å hente varene selv, så vil fraktkostnaden bli trukket fra ved fakturering. 

For sendinger utenfor Norge, gjelder egne fraktbetingelser.  Vi sender link med fraktprodukt som må betales før pakka sendes.  Dette produkter har nøyaktige fraktkostnader fra oss til mottaker, og beregnes før ordren pakkes.  Dette gjelder også sendinger til Svalbard.  Ta kontakt med oss dersom dere ønsker å vite fraktkostnader før ordren sendes inn. 

Vi behandler alle ordrer i den rekkefølgen de kommer inn, og normal behandlingstid av ordrer er 1-3 virkedager.  Det må påberegnes noe lengre tid i veldig travle perioder. 

Ordrer sendes med Postens Pakke-i-postkassen eller Servicepakke.  Scrapbookengros AS har ikke noe ansvar for sendingene etter at de er levert til Posten/Bring. 

 

Angrerett/Reklamasjon

Hvis du ikke er fornøyd har du ubetinget angrerett innen 14 dager (ifølge kjøpsloven).  Dersom du ønsker å angre på kjøpet, må du selv betale returkostnadene.  Varene returneres til Scrapbookengros, Esseveien 3, 4311 Hommersåk, beløpet krediteres etter at vi har mottatt varene. 

Dersom det er en feil på varen, må vi ha beskjed om det snarest mulig etter at du har mottatt varene.  Ta vare på all emballasje, og send oss bilder av problemet sammen med fakturanummer og dato for mottak av varen.  Bruk mailadressen kontakt@hobbylageret.no

Mangler ved varer som ved leveringstidspunktet (ex works vårt lager) ikke skyldes kjøper eller forhold på hans side, har Scrapbookengros ubetinget rett til, for egen kostnad, å rette eller foreta omlevering.

Dersom skaden har skjedd i postgangen, må kunden selv ta kontakt med Posten og levere skademelding hos dem.  Ta kontakt med Scrapbookengros også, og gi beskjed om at skademelding er levert hos Posten.

Billetter/kursavgifter refunderes ikke, med mindre treffet/kurset blir avlyst av arrangøren. 

 

Uavhentet pakke

Dersom du bestiller varer, og ikke henter pakken og ellers forholder deg helt passiv, vil vi ikke ha mulighet for å vite hvorfor pakken ikke er hentet.  Du oppfyller da ikke kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettsloven paragraf 11 og 13, og mister derfor retten til å gå fra avtalen.  Du vil derfor bli belastet med et gebyr på kr. 200,- i tillegg til frakt- og returkostnader i forbindelse med forsendelsen.  Dette er for å dekke våre kostnader i forbindelse med den uavhentede pakken.

 

Personvern

Scrapbookengros AS lagrer kun informasjon som er nødvendig for regnskapet og for å sende ut varer.   

 

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil og prisendringer.

 

Force Majeur

Hendelser Scrapbookengros ikke råder over som gjør leveranser urimelig tyngende fritar selskapet for alle leveringsforpliktelser. Slike hendelser innbefatter arbeidskonflikter, brann, krig, mobilisering eller uforutsette militære innkallelser av tilsvarende omfang, rekvisisjon, beslag, valutarestriksjoner, opprør og oppløp, knapphet på transportmidler, alminnelig vareknapphet, innskrenkning i tilførselen av drivkraft, samt mangler ved eller forsinkelser av leveranser fra underleverandører eller produsenter som følge av slike eller liknende omstendigheter som omhandles i dette punkt. Listen er ikke uttømmende