Hommersåk hobbyklubb, treff 7-8 feb. 2020

Hommersåk hobbyklubb, treff 7-8 feb. 2020
Varenr.
2020-feb
Lager
På lager
Pris
kr 300,00

Kvantumsrabatt

Loading...
Hommersåk hobbyklubb arrangerer treff i Riska kirke fredag 7. og lørdag 8. februar 2020. 
 
Treffet koster 300,-.  Beløpet dekker plassen på treffet, samt kaffe/te/saft, plastbeskyttelse til bordene, husleie/vasking av lokalet med mer.  Dersom vi får et overskudd, så blir pengene brukt til premier i loddtrekningen.  Alle deltakerne får lodd ved påmelding. 
 
Dersom du ønsker å drive på med hobby som lager støy/lukt, så ta kontakt før påmelding.  Vi vil undersøke hvor aktuelt det blir med for eksempel eget syrom, og ta kontakt med de som er interessert når vi har sett at det er nok interesse.
 
Ordrebekreftelsen du får når du bestiller, gjelder som billett til treffet.  Dersom dere er flere som bestiller sammen, så skriv alle navnene i meldingsfeltet.  Dersom dere bestiller hver for dere, men ønsker å sitte sammen, så skriv dette også i meldingsfeltet.  Vi har lagt ut 50 billetter for salg. 
 
Vi vil komme tilbake med påmelding til mat. 
 
Skulle du være forhindret fra å komme, så ta kontakt med oss, og vi vil være behjelpelige med å selge billetten videre.  Billettene blir kun refundert dersom treffet skulle bli avlyst.  Ellers gjelder vilkårene i nettbutikken. 
 
Ved bestilling, velg "Hente i butikken på Hommersåk", så kommer det ikke fraktkostnader på fakturaen.